Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA 1112 Type RH-93-Nu primeste nici o cartela


Postări Recomandate

Buna ziua! Am un telefon(din arhiva personala)pe care l-am primit cu f.multi ani in urma de la cumnatul meu care la randul lui il primise si el de la alt cineva.Defecte de functionare nu are,decat faptul ca indiferent de cartela SIM introdusa,nu intra in meniul principal si sta tot timpul in modul DEMO.Am incercat cu SIM-uri din toate retelele nationale cum sant: Orange,Vodafone,Telecom etc.dar nici un rezultat.Ma poate ajuta cineva sa-i dau de capat acestei probleme? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

D-le Razvan,am desfacut telefonul de cateva ori,l-am si curatat f.bine cu periuta si m-am uitat ce fac si cum fac printr-o lupa puternica si tot asa se comporta.Eu am o alta parere si daca gresesc corectati-ma si spuneti-mi unde este gresit: Am mai inalnit la un alt prieten ceva de genul acesta:La cumpararea telefonului se schimba codul de siguranta din 12345( initial),cu un cod pus de posesorul telefonului pe care il uita sau modifica ulterior si nu-l mai stie,iar apoi telefonul nu functioneaza decat cu cartela SIM cu care s-a activat acel cod de siguranta.Eu cred ca trebuie resoftat acel cod de siguranta.Dv ce spuneti? Va multumesc!

Link spre comentariu

Uneori nu detectau cartela sim din cauza bateriei.Vezi ce baterie trebuie pentru telefonul respectiv,verifica daca poti cu una ce sigur e OKDe asemenea trebuie verificat acel filtru ESDA,asta e mai greu,depinde de "performantele" fiecaruia.Daca este intrerupt acel filtru trebuie inlocuit sau strapat.Optiunea cea corecta e inlocuit.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Nu cred sa fie acel circuit. De la un atelier service,depanatorul mi l-a desfacut in fata,adica i-a dat jos capacul din fata dar fara a-i scoate rama metalica ce sustine display-ul,a privit interiorul printr-o lupa in partea dreapta sus unde are un mic decupaj, mi-a spus ca lipseste ceva,se poate face si costa intre 30 si 40 de lei. Ce ar putea lipsi din coltul din dreapta sus? Aveti o fotografie a placii? Va multumesc.

Link spre comentariu

Ai primit solutia corecta de la mai multi useri ,chiar si foto.

Daca nu intelegi ce trebuie facut si cum garantez ca o faci zob .( placa ,evident )

Prin acel decupaj se propaga sunetul de la speaker catre exterior .

Acolo ar trebui sa fie antena cu speaker dar se pare ca . . . . . .tu nu stii asta . . . .

Foto are GOOGU . . . . . . .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca vrea sa-l repare il repara.

Costa mai mult sau mai putin,asta este altceva.

Ce ai fi vrut,sa-i ceara un leu pentru reparatie ca de' e telefon vechi si nu face banii astia?

 

Pe ideea asta,daca mergi cu un Trabant in service sau la "peco" iti fac aia reducere? Ca e mai ieftina masina decat o reparatie sau un plin?

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna seara stimati colegi ! Cu acest model de telefon am fost la un service, dar nu este de vinâ nici o piesa din circuitul imprimat al telefonului.Singurul defect la care acel domn caruia il incredintasem spre reparare,mi-a spus ca a fost scapat in apa sau a fost tinut in umiditate prea mare si nu mai poate fi reparat,iar acest lucru m-a facut sa renunt la repararea sa. Eu totusi va multumesc pentru ajutorul dvs,dar daca stiam acest lucru de prima data,nu mai cheltuiam nici banii degeaba.Va doresc o seara cat mai reusita!

Link spre comentariu

Eu cred ca nu au vrut sa se complice ca la cit costa unul nu se complica ca nu iese cu nimic , saptamina trecuta mia venit un kokia108 la care nu mai mergea lumina si a fost cu el la un service in judet iasi si ia spus ca nu se poate repara si asa a venit cu el la mine si era ffoarte simplu de reparat avea un traseu intrerupt de la led si traseul este din bara de + de la baterie

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări