Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema telecomanda webasto telestart t90


Postări Recomandate

Salutare, am o problemă cu telecomanda de la webasto în sensul că nu se mai sincronizează cu modulul telestart și nici nu se mai schimbă de pe ventilație pe încălzire. Altă telecomandă am reușit să programez, deci modulul e bun. Până acum 2 zile se putea schimba pe ventilație sau încălzire, acum nici măcar asta nu mai face. Am desfăcut-o si la piesa încercuită cu roșu am găsit scurt pe cei 3 pini insemnați cu roșu, iar ceilalți pini nu dau nimic pe aparatul de măsura. Tranzistorul însemnat cu verde este un npn și pare a fi bun. Dacă mă poate ajuta cineva cu identificarea piesei însemnate cu roșu aș fi foarte recunoscător. Codul piesei este .31h Mulțumesc anticipat! :)

post-174858-0-79163900-1485856280_thumb.jpg

Editat de mariusexpres
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator an88dy66

Salut,

ai reusit sa faci telecomanda T90? Am si eu una care la fel nu mai vrea sa se sincronizeze cu receptorul. Acum folosesc un T91R care merge. Dar as vrea sa o fac si pe cea originala a lui.

Daca ai gasit problema si ai vreo solutie te rog da-mi o idee.

Merci.

Link spre comentariu

Salut, încă n-am reusit nimic.nici măcar identificarea exactă a piesei insemnate cu roșu... Ideea e că voi încetca să fac rost de piesa menționata de Andrei mai sus și după voi posta aici. Dacă ai cunoștințele necesare, te rog măsoară cu un aparat de măsură piesa respectivă și pune aici rezultatul... Mulțumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări