Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema aburire habitaclu Logan


Vizitator

Postări Recomandate

Va salut,

De 2 zile am luat un logan si azi de dimineata la primul drum am constatat ca ma aburesc de nu se poate vedea nimic in conditii decente. Ce-i drept, fu polei pe masina azi, pe langa faptul ca am fost neinspirat si am dat cu lichide pe geam care ulterior inghetau, mai cadea si de sus o precipitatie foarte fina care ingheta instantaneu, cred ca era polei care se depunea pe masina atunci. Problema mea este ca masinuta nu prea sufla pe parbriz, prin grilele frontale baga caldura, destul de fortos si de cald. Cred ca mecanismul de la comutatorul ala nu lucreaza. Intrebarea e cum sa fac sa imi fie bine? sa pun un ventilator spre geam, o aeroterma? Luneta era ok, merge dezaburirea. La voi sufla puternic pe parbriz sau asa ca si cum ai trage din tigara?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu bora merge soata. Mergem amandoi cam cate 100 de km, la serviciu si inapoi, dar in directii opuse. O sa ma uit si la clapeta cand ma intorc. Si cand nu merge soata, o sa ma dau cu bora. Merge mai bine, asa mi se pare.

Link spre comentariu

Da, e diferenta. Dar si la intretinere e diferenta. Acum am vrut o masina ieftina care sa se poata intretine usor si sa imi permit oricand sa fac o reparatie daca se strica ceva pe la ea.

Link spre comentariu

Vorbii si cu fostul proprietar,zice ca ar putea sa ii fi sarit o tija pe la comutatorul ala, ca i-a mai sarit odata si stie el sa mi-o arate. Cica e loc de bagat mana si de rearanjat acolo.

Link spre comentariu

Cred ca s-a rezolvat. A bagat fostul proprietar mana pe sub bord, stia exact unde a sarit tija de la comutator, a infipt-o si sufla acum si pe parbriz. Era si clapeta data pe recirculare. Vad poimaine cum o fi, maine ma dau cu bora. La intoarcere mearsa bine, nu ma mai aburii. Va multumesc pentru interventii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări