Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor reprogramare reclama luminoasa


Postări Recomandate

Am primit la reparat o reclama luminoasa cu leduri care functioneaza, dar clientul vrea sa schimbe textul afisat si bineinteles nu mai da de cel de la care a luat-o.

 

E vorba de o matrice de leduri cod PH10RGB-8S-32*16 ver1.1 si placa de control EASY-40.

Placa de control era de vanzare la chinezi, dar nu se mai gaseste si nu e disponibil vreun link de download cu softul:

https://www.alibaba.com/product-detail/EASY-40-led-control-card-for_882069736.html

 

 

Poze reale cu dracia:

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Aveti vreo idee cum se programeaza dracia asta ? Are o mufa seriala din care sunt folositi doar pinii 2,3 si 5 scoasa in exteriorul carcasei cu fire, un procesor ARM si memorie 25Q168.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca gasiti softul de pc ...cred ca va merge si cu un adaptor RS232-USB ... practic de la mufa seriala se utilizeaza pinii RX,TX si GND ...adica minimum necesar unei comunicatii seriale.

Puteti conecta pe seriala la un calculator si sa vedeti pe un terminal serial (program de pc) ce comunica ... posibil sa trebuiasca sa incercati sa gasiti viteza de comunicatie (prin incercari succesive).

O alta posibilitate e sa cautati programul de PC de la alte panouri de reclame si sa incercati ... puteti cauta si pt EASY-80 ... exista sanse sa fie compatibil ...de obicei nu se fac programe de pc chiar pt fiecare varianta hardware... e unul care stie sa comunice cu mai multe modele (produse de acelasi producator).

Link spre comentariu

Procesorul e un STM32F103. Placa mai contine un integrat 232 ( cred ca face legatura intre procesor si portul serial ), un SLM1302 ( asta cred ca real-time clock, nu ma intereseaza ) si 4 bucati 74HC2450.

 

 

Trebuie sa fac rost de un calculator mai vechi cu port serial nativ ca al meu (placa de baza Gigabyte z170x-gaming 3 ) desi are port COM pe placa de baza si am cumparat un bracket adaptor ( niste sarme cu mufa ) nu vrea sa functioneze ( e sigur de la mine ca nu vrea sa mearga nici vechiul programator pe serial pentru memorii eeprom cu el, desi in windows apare portul COM1)

Link spre comentariu

De comun acord cu clientul am comandat alta placa de comanda, am ales HD-E63, sper sa fie compatibil, displayul original afisa toate culorile si are 4 mufe de conectare HUB-08 (m-am documentat despre pinout si corespunde)

 

Acum sper sa mai si mearga, am dat 25 USD de pe aliexpress, prima mea comanda acolo :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări