Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire radio Daugava


Postări Recomandate

Sunteti niste Domni! Multumesc mult de tot! Ma bucur ca aici exista un grup de oameni de calitate care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari!

Am cautat ore intregi pe net datele acestui transformator. Mai ramanea putin si apelam la (uitata deja...) limba rusa, pe forumurile de-acolo. 

Numai bine tuturor!

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Multumesc petru apreciere, sunt sigur ca aceasta era nuanta. De fapt transformatoarele le-am folosit pentru un Darclee, o varianta personala stereo, pe care-l fac radioul meu pentru auditie zilnica. Vreau sa-i schimb si difuzoarele cu unele de banda larga de buna calitate(daca are cineva o sugestie, multumesc anticipat!), inca mai caut.

Aveam nevoie de trafuri bune, pentru ca va avea si iesiri de casti 300ohm. Acesta este motivul pentru care-am tinut la calitatea transformatoarelor de iesire. Nu dau prea multe detalii, pentru ca modificarile facute nu sunt in spiritul restauratorilor. Radioul meu va arata oglinda si va suna frumos, intr-o camera cu multe carti.

Aveti perfecta dreptate referitor la performantele tehnice ale radioului Daugava. Traful de iesire poate mult mai mult, pe testate.

Toate cele bune!

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări