Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa apa pentru gradina


Postări Recomandate

Salut Stimati Colegi ! 

Am o pompa pentru irigat gradina Helz ucrainiana 725 w - 1. 1/4toli . S-a defectat presetupa , cred , ca prinde aer si apa nu mai scoate.Am incercat sa demontez. Capacul camerei pompei are trei suruburi de 6.Eu cred din principiu cum este si la alte modele de pompe ca acel capac daca am desurubat cele trei suruburi , sub el trebuie sa fie un inel de cauciuc pentru etansare si trebuie sa scot capacul foarte usor. Nu vrea cu nici-un chip sa-l pot scoate. Mai are si vreun al sistem de fixare si nu am vazut eu?Daca stie cineva ceva , ca nu vreau sa insist gresit si sa fac vreo boacana.

 Multumesc !

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc colega ! Daca inca nu pot demonta capacul inferior al camerei pompei, cum sa demontez turbina . E vorba de o terotehnica , adica ordine de montare si demontare.Eu am o idee. corpul pompei fiind din aluminiu s-a facut o sare intre componente , dar s-au sudat in asa hal de nu le pot demonta? Poate cineva s-a lovit de asa ceva.La acest tip de pompa.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

.Eu am o idee. corpul pompei fiind din aluminiu s-a facut o sare intre componente , dar s-au sudat in asa hal de nu le pot demonta? Poate cineva s-a lovit de asa ceva.La acest tip de pompa.

Da asa este , incearca sa lovesti cu ciocanul  usor ( eventual unul de cauciuc  )  in mufa de absortie , poate se desprinde  !!

 

La mine tot asa greu s-a desprins  , am desfacut-o  ptr. a curata  turbina de pietricele  !!

Link spre comentariu

,, cred , ca prinde aer si apa nu mai scoate,,- poate este dezamorsara, declanseaza protectia?masurati rezistenta de izolatie(preferabil mai mare de 1Mohm)daca rezistenta de izolatie nu este buna  uscati statorul (si rotorul daca este bobinat ) si obligat veti inlocui presestupa 

numi bine

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări