Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apa Kangen sau apa vie H+OH


Postări Recomandate

Si energia electrica, si cea termica? :rade:

Cu apa mai merge, dar cu mancarea? Sarea si condimentele de unde le iau? :26 Combustibilul, hartia etc?

Mey, vad ca unii se pregatesc de apocalipsa. :nebunrau:

Unii cred deja ca sunt in apocalipsa... Cei din Nigeria, cei din zona de nord a Indiei (Bihar), etc. Aparent la noi e liniste dar vezi tu in lume 5 copii mor de foame intr-un minut :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/300-copii-mor-pe-ora--de-foame--in-toata-lumea-253936

In timp ce eu am scris acest mesaj au murit deja 15 copii...

Cat crezi tu ca o sa mai fie "bine" si pe aici? Legea compensatiei spune ca mai devreme sau mai tarziu ne vine si noua randul...

 

“Cu ceea ce contribuim sau investim, aceea vom obţine. Întotdeauna vom fi recompensaţi pe deplin pentru ceea ce facem.” – Peter Arnold

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Topicul este gresit din titlu. Apa pura contine doi ioni: OH (oxidril) si H3O (hidroxoniu). Concentratia lor este extrem de mica, 10-7 din numarul moleculelor, conductivitatea electrica a apei fiind practic zero. Ceea ce se separa prin electroliza sunt ionii substantelor dizolvate in apa naturala. Dupa oprirea curentului, ionii de semn contrar se recombina. Daca ionii se separa cu o diafragma, se formeaza alte substante. In apa naturala cei mai abundenti sunt ionii de clorura, carbonat, bicarbonat, calciu si sodiu. Dupa electroliza, in spatiul catodic se formeaza hidroxizi, carbonati si bicarbonati de calciu si de sodiu, substante cu reactie alcalina. In spatiul anodic se formeaza cloruri, hipocloriti acid clorhidric si clor elementar, substante cu reactie acida.

Nu stiu care dintre aceste doua ape este mai "moarta", dar niciuna nu este mai sanatoasa decat apa naturala din care sunt "fabricate" toate organismele vii.

Link spre comentariu

Dar sa nu uitam un lucru ca apa de la robinet nu este apa naturala, este un produs livrat in nu stiu ce conditii obscure ajunge la robinet si nimeni nu ti-ar da un bulletin de analiza ca sa stii daca mai curajul sa faci mancare sau sa speli vasele cu astfel de apa. Problema e ca izvorul de la care ma mai apovizionam este cu apa nepotabila ai vazut afisul. Situatia este critica asa ca voi folosi filtrul si ionizatorul la greu! In conditile reale apa Kangen este unica modalitate de a fi protejat de "sistem".

Topicul nu este gresit ci poate mai bine zis gresit inteles de unii...

Link spre comentariu

Draga domnule professor, va recomand sa cumparati un astfel de aparat de la emag :http://www.emag.ro/aparat-filtrare-alcalinizare-ionizare-apa-tyent-uce-e-11-t-75493/pd/DLZS5YBBM/?gclid=CjwKEAiAyO_BBRDOgM-K8MGWpmYSJACePQ9CZNP6rXZvvj6gqZlyONrO7v5fLBCEKudUoFNL8-1CWRoCwkTw_wcB&ref_cmp=ps&emagi_click_id=c4649ecf91b3040fa0a4afecab4f7874

Are toate avizele medicale si sute de mii de oameni au in casele lor asa ceva. (punct)

citeva sute de mii de fraieri la 7 miliarde cit e populatia pamintului nu este un procent prea de speriat!

probabil tot atitea sute de mii au cumparat aparatele de redus consumul de curent sau de benzina si au cotizat la FNI!

Sincer si eu cred ca e vorba despre interese financiare. Nu cunosc exact ce presupune autorizarea unor astfel de dispozitive pentru punerea lor pe piata, deci nu ma pot pronunta. Stiu doar ca in domeniul medicamentelor, o parte din controale pot fi eludate declarand produsul "supliment alimentar" si nu medicament.

 

In ultima vreme a aparut, cel putin in vestul Europei, SUA si Japonia un nou curent, acela al medicinii bazate pe dovezi. Pe scurt, aceasta presupune ca un medicament sau un dispozitiv medical nu poate fi recomandat oficial intr-o afectiune decat daca are studii clinice serioase (nu detaliez aici, de 4 faze, laborator / animale / om /supraveghere post-comercializare). Cu toate acestea, ne confruntam in fiecare an cu medicamente considerate serioase care sunt retrase de pe piata datorita unui numar prea mare de efecte adverse / decese... (grepafloxacina, thalidomida, etc).

 

In ceea ce priveste dispozitivele medicale, stiu doar ca la noi nu pot fi folosite dispozitive medicale fara certificare CE... (si a propos de robinetul acela, nu scrie nicaieri ca ar avea o astfel de certificare), dar repet, nu am detalii.

...totusi de la thaliomida au trecut citeva decenii bune! se intimpla insa si in timpurile noastre!

 

 

 

Hai sa va spun o chestie: am cumparat un aparat care masoara "totalul depunerilor solide" din apa (deci nu chestii bacteriologice). Apa din orasul meu (foraje de adincime la 80-100m) indica in jur de 100 ceea ce este foarte bine. Am cumparat multe tipuri de apa plata, de izvor, deci nu minerala (aia e normal sa contina minerale, scrie si pe eticheta) si au avut un tds pina la aproape 300! In documentatia aparatului spune ca 250 se poate bea numai la nevoie si nu prea des! Un sigur tip de apa are intre 50 si 60, dar aici am dubii mari ca nu este apa distilata sau apa demi luata de pe la vre-o termocentrala, ceea ce iar nu este bine!

Link spre comentariu

Am spus ca apa, de orice tip vreti voi, livrata in PET din start nu este buna...

Pe vremea comunistilor apa se livra numai la sticla desi in occident erau deja de mult timp traditonalele PET-uri. Iar noi atunci ne calcam in picioare pe la cozi pentru acele PET-uri frumos colorate, de pasti si anul nou.

In alta ordine de idei apa Kangen este extrem de populara in Japonia, a fost preluata in toata lumea:

https://youtu.be/0xDO4LejIg8

Oricum Japonezii nu sunt ca noi, am lucrat cu o echipa japoneza si pot sa va spun ca oameni mai corecti si dedicati promisiunilor facute cu seriozitate maxima nu am pomenit de cand sunt.

De la ei am aflat multe lucruri extrem de importante.

In videoclip se explica printre altele si procesul formarii apei Kangen in versiunea savantilor japonezi...

Link spre comentariu

Si un premiu Nobel in 1931: http://www.slideshare.net/KangenWaterH2O/dr-otto-heinrich-warburg-1931-nobel-prize-winner-the-root-cause-of-cancer

Dr. Otto Heinrich Warburg, 1931 Nobel Prize Winner - The Root Cause of Cancer

  • [*]1. Dr. Otto Heinrich Warburg 1931 Nobel Prize Winner The Root Cause of Cancer Dr. Otto Warburg discovered the root cause of cancer in 1923 and he received the Nobel Prize for doing so in 1931. Dr. Warburg was director of the Kaiser Wilhelm Institute (now Max Planck Institute) for cell physiology at Berlin. He investigated the metabolism of tumors and the respiration of cells, particularly cancer cells. Below are some direct quotes by Dr. Warburg during medical lectures where he was the keynote speaker: “Cancerous tissues are acidic, whereas healthy tissues are alkaline.
Water splits into H+ and OH- ions, if there is an excess of H+, it is acidic; if there is an excess of OH- ions, then it is alkaline.” In his work The Metabolism of Tumours he demonstrated that all forms of cancer are characterized by two basic conditions: acidosis and hypoxia (lack of oxygen). Lack of oxygen and acidosis are two sides of the same coin: where you have one, you have the other. "All normal cells have an absolute requirement for oxygen, but cancer cells can live without oxygen - a rule without exception." – Dr. Otto Warburg "Deprive a cell 35% of its oxygen for 48 hours and it may become cancerous." – Dr. Otto Warburg. Dr. Warburg has made it clear that the prime cause of cancer is oxygen deficiency (brought about by Toxemia). Dr Warburg discovered that cancer cells are anaerobic (do not breathe oxygen) and cannot survive in the presence of high levels of oxygen.

:aplauze

 

PS: In continuare sustin ca titlul topicului este absolut corect!

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

De ce s-a oprit brusc dezbaterea ?

Aseara doi vecini ne-au vorbit aproape o ora despre avantajele apei K. si chiar consumau apa dintrun vas de sticla.

Link spre comentariu

Aparatul cu pricina este folosit in cadrul unui proiect în curs de brevetare , ce are ca scop producerea unei ape ( se mai adauga anumite componente , deocamdata secrete , care se bazează pe efectul de memorie a apei ) care intentioneaza să echilibreze orice organism viu , înlăturând ieftin și neinvaziv majoritatea bolilor ...E de înțeles orice suspiciune , mai ales ca variantele popularizate în mass media suferă de câteva mici erori " voite " .Și eu sunt curios , aștept brevetarea și o sa revin cu detalii .

A trecut o gramada de timp, nu s-a mai brevetat?

Daca ar dori cineva sa breveteze o solutie mai simpla de obtinere, de exemplu o cantitate de bicarbonat de sodiu in apa respectiva, ar primi oare brevetul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări